18 Şubat 2012 Cumartesi

Biraz da Nostalji..:) Muazzez Ersoy

 
Gündüzüm seninle
Gecem seninle
Beyhude geçti bu
Ömrüm derdinle

Aşkımı bir sır gibi
Senelerdir sakladım
Geceleri rüyamda
İsmini sayıkladım

Sevgilim saçların
Zannetme solmaz
Dünyada sevenler
Bahtiyar olmaz

Aşkımı bir sır gibi
Senelerdir sakladım
Geceleri rüyamda
İsmini sayıkladım

Beste: Suat Sayın
Güfte: ?
Makam: Nihâvend
Usûl: Düyek
Seslendiren Muazzez Ersoy

4 yorum:

  1. aaaa pardon ilk yorumum sil canım, ben kör göz, Muazzez Abacı sanmışım Muazzez Ersoy'u çok severim:)))ay ne olur sil ilk yorumumu rezil olacağım herkese:)))))

    YanıtlaSil
  2. :)) İlk yorumunu sildim canım..:) Ama söylediklerinde haklısın.Eski Türk filmlerini izlemeyi seviyorum..Hülya Koçyiğit-Ediz Hun, Türkan Şoray- Kartal Tibet vs. Bu günde Perihan Şavaş- Serdar Gökhan'ın bir filmi vardı tvde.Onu izliyordum, bu şarkıyı söyledi, Perihan Şavaş. Tabi asıl söyleyen kimdi bilmiyorum. Aklıma geldi bu tür müziklerimizi de paylaşalım. Unutulmusun diye düşündüm.Senin de ifade ettiğin gibi; Müzzeyyen Senar, Emel Sayın... çok seviyorum ara ara paylaşmayı düşünüyorum.
    Görüşmek üzere canım, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. yorumu sildiğin için teşekkür ediyorum, (ikinci kez olacak ama kelime doğrulamayı kaldırdığın için nasıl rahatladım anlatamam)eski Türk filmlerine ben de bayılıyorum, Filiz Akın, Ediz Hun, Hulusi Kentmen, evin aşçısı o şişman adam(adını unuttum), kahya Kayahan Yıldızoğlu, tonton Nubar Terziyan..hep birlikte ne şahane olurlardı:)))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim arkadaşım, ne demek.Sen istersin ben silmezmiyim.. Kelime doğrulama işlemini de senden öğrendim. daha önce öğrenseydim önce silerdim.. Sağol canım teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...