12 Şubat 2012 Pazar

Yola Çıktıklarını Yolda Bulduklarına Değişirsen...

Yola Çıktıklarını, Yolda bulduklarına değişirsen; Yolunu Kaybedersin.. .Bir şeyi neden sevdiğini biliyorsan, artık çıkarın vardır. Bırakmıyorsan, artık çaresizliğe girmiştir sevgin. Umudunu Sevgin Sanma...Yola çıkmadan önce bir daha düşün.. Çünkü hevesle yola çıkanın sonu hüsran... Aşkla yola ...düşenin sonu yanmaktır! MEVLANA

5 yorum:

  1. hayırlı geceler sevgili yaren .Yola Çıktıklarını, Yolda bulduklarına değişirsen; Yolunu Kaybedersin... ne güzel söz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim naliyacığım, sağol sana da hayırlı geceler..evet ben de çok beğendiğim bir söz.. Mevlana'nın hangi sözü beğenilmez ki?.:)

      Sil
  2. yola beraber çıktıklarımız yolda bulduklarımızla değiştirilmez elbette! Yalnız birini niye sevdiğimizi biliyorsak çıkarcılık derken sanırım çıkar amaçlı sevgileri ilişkileri kasdetmiş, kedimizi niye sevdiğimizi bilmeden sadece kedi olduğundan kedimiz olduğundan severiz gerçekten çıkarsız sevgi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canımya.. sende ki nasıl bir sevgi artık bücürükle öyle özdeşleşmişsin ki.. Herşeyde onu düşünüyorsun, ne güzel.. Bücürük çok şanslı bir kedi..Yorumun için teşekkür ediyorum sağol..sevgiler.

      Sil
  3. Bi kere o söz Necip Fazıl Kısakürek'sözü yol sözü

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...