18 Şubat 2013 Pazartesi

GÜNAYDIN!!!!

Bazen Allah'a dua ederken, Allah'ım hayırlıysa ver diyoruz. Sonra hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde biz beğenmiyoruz.
 Hz. Ali şöyle dua edermiş; "Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanları da gönlüme razı eyle.
Gününüz aydın, Allah gönlünüzde olanı hakkınıda hayırlı, hakkınızda olanları da gönlünüze razı etsin.Mutlu, huzurlu hayırlı sabahlar

12 yorum:

  1. Günaydın Hanife'cim.
    Ne güzel bir dua. İnan sabah sabah çok iyi geldi.
    Bu aralar en çok ihtiyacım olan şey.
    Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.
    Çok öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  2. Hakkımızda hayırlısı, en güzeli o. Mutlu günler size de:)

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Nurtenciğim. Seni mutlu ettiğine sevindim canım. İnsanın güne pozitif başlaması öyle de sonuçlandırır. İstediğin her şeyin,senin için en hayırlısını, en güzelini diliyorum.
    Ben de seni çok öpüyorum canım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Haklısınız Asya hanım... Bence de hayırlısı verilene razı olmak. Bazen hayırlı olandan da memnun kalmıyoruz.:)) Size de mutlu, huzurlu, güzel günler.
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  5. Annem de hep hayırlıysa olsun diye dua ederdi, bazen okuyorum gazetelerde adama lotoda büyük ikramiye çıkıyor hem de öyleböyle değil trilyonlar!!! kafayı yiyor, tüm parasını kumarda kaybediyor! 10 yıl içinde sokaklarda yaşayacak hale düşüyor! her şeyin hayırlısı hakikaten...ama Allah bu gibi işlere karışıyor mu bilemiyorum yine de:)birkaç aydır evrendeki kara enerjinin (aslında rengi kara değil görünmeyen enerji ama görünmediği için kara enerji tabir ediliyor) tanrı olduğunu düşünmeye başladım..yani tüm evrenin % 70 mi daha fazlası mı o ne olduğu bilinmeyen esrarengiz enerjiden oluşuyor ne olduğunu fizikçiler bilmiyor tanrı olmasın o? :)
    bence olabilir..araştırdım benim gibi düşünen var mı diye Türkçe kaynak bulamadım ama İngilizce buldum birisi daha aynı şeyi düşünmüş benimle...Hristiyan biri sitesi de vardı bu konuda...bloguma yazarım belki bir ara...

    sevgiler kocaman öpüyoruz:)

    YanıtlaSil
  6. Hanife'm canım benim ben bu duayı dilime sakız ederim. Her dakika bunu derim. Her verileni hayır kabul ederim. Sevgiler canım benim..

    YanıtlaSil
  7. Rahmetli annen çok haklı...Her işin hayırlısını dilemek istemek lazım. Bazen de bizim için hayırlı olan bir şey gönlümüze hoş gelmeyebiliyor. Hz Ali ne güzel dua edermiş. ...hakkımda hayırlı olanları gönlüme razı eyle. ben de sizi kocaman öpüyorum Müjdecim.
    sevgiyle mutlu kal.

    YanıtlaSil
  8. Ne mutlu sana vuslatım. Duasız üşürmüş yürekler. "Duanız olmasa ne öneminiz var" demiş Rabbimiz bizde bol bol dua edeceğiz.
    Bende sevgilerimi gönderiyorum canım...

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle bende aynı fikirdeyim.
    Bunu okuyarak da güne başlamak çok güzel
    Sevgilerr

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ediyorum nilay hanım.
    Benden de sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  11. Amin..


    Evet ne yazık ki nankör kullarız biz..
    Rabbimin gördüklerini, bildiklerini idrak edemediğimizden en ufak can yanışında isyana doğru uzanıyor bir yanımız..
    Rabbim affetsin ve hakkımıza hayırlı eylediğini gönlümüze razı etsin inşaALLAH.

    YanıtlaSil
  12. Amin inşaallah Nursalkımı teşekkür ediyorum canım, sevgilerimle.

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...