10 Ekim 2016 Pazartesi

Yine Terör, Yine Şehit, Yine Acı



Yine terör, yine masum insanları, Mehmetçiklerimizi hayattan kopardı... Dün Hakkari'nin Şemdinli  ilçesindeki Durak Jandarma Karakoluna Pkk lı caniler tarafından bombalı saldırı düzenlenmiş haberin devamı http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-semdinlide-5-tonluk-hainlik-10u-asker-15-sehit-40243639 linkten okuyabilirsiniz. Zaten biliyorsunuz.

Acı düştü yine yüreklere. Kimi baba olacaktı, kimi koca, ki  mi özlemişti anacığını... Ama onlar "ŞEHİT" oldular. Eli kanlı caniler tarafından tüm hayalleri, tüm umutları, hayatları birer birer  söndürüldü. Artık bu konuda yazmak, konuşmak, lanetlemek, beddua etmek, şehitlerimize rahmet dilemekten başkası elimizden gelmiyor. 
Dur durak bilmeyen eli kanlı teröristler ülkemizi kaosa sürükleyerek, halkımızı sindirmek, korkutmak ve amacına ulaşmak için elinden geleni yapmaktan çekinmiyorlar. 
Biz ise, amaçlarına ulaşmalarına fırsat vermeyecek, bu zor günleri farklılıklarımızı bir kenara bırakarak millet olarak birbirimize kenetlenerek aşabileceğimize inanmalıyız. Tek amacımız ümidimizi kaybetmeden, şucu, bucu ayırımına girmeden, farklılıkları ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde, Çanakkale ve Kurtuluş savaşı ruhunu tekrar canlandırmak ve vatanımıza sahip çıkmak olmalı. 
 Her türlü teröre, haksızlığa karşı uyanık olmalıyız. "Birlikten kuvvet doğar" felsefesi ile birliğimize  ve beraberliğimize her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız...
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum. Son olsun artık diyorum..

Muhabbetle,
Hanife Mert

10 yorum:

  1. Merhabalar.
    Artık hiç bir şey fayda vermiyor. Yeter artık yeter!!! Gözlerimizde yaş, yüreklerimizde yanacak yer kalmadı. Başta ABD olmak üzere tüm emperyalist zihniyete karşı bir duruş sergilememiz gerekiyor. Hala karakollarımızda bombalı eylemler düzenlenebiliyor. Bu nasıl bir durumdur? Nasıl bir haldir? Aklım ermiyor artık! Karakolların çevresine hiç bir araç sokulmasın ya, nasıl bir önlem alınması gerekiyorsa bunu oradaki tecrübeli görevlilerimiz daha iyi bilirler. Bombalı araçlarla eylem yapamasınlar, yollara bomba tuzaklayamasınlar. Yani acımızdan ne diyeceğimizi, ne söyleyeceğimizi bilemez hale geldik. Yazık bu insanlara yazık ya!
    Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve ülkeme sabr-ı cemil ve başsağlığı dilerim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Söylediklerinize aynen katılıyorum.
    Teröre karşı birlik ve beraberlik çok önemli.
    Bu aziz vatanın kurtuluşunda omuz omuza mücadele edenlerin birbirini ötekileştirmesi zaten abesle iştigaldir.
    Bu vatan için kanlarını dökenlerin yine birbirine sıkı sıkıya kenetlenmesi terörü bitirecektir.

    YanıtlaSil
  3. valla diyorum bu ülkeden göç mü etsek yaaa.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Recep Bey,
    Artık yeter diyoruz, yüreğimiz dayanmaz oldu. Gözlerimizde yaş kalmadı artık. Bizim böyle canımız acırken, o anayı, babayı, kardeşi, eşi, yavruyu düşüne miyorum bile... Allah gani gani sabır versin. Recep Bey benim de aklıma almıyor ya biz bu kadar aciz miyiz? Neden önlem alamıyoruz. Şua aşamada yapılması gereken birlik ve beraberlikten ayrılmamak.
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
    Selam ve saygılar.

    YanıtlaSil
  5. Hüseyin Hocam, söylediklerinizin tamamına katılmamak mümkün değil. Böyle bir ortamda birlik olmaktan ve birlik olmaya teşvik etmekten başka çaremiz yok.
    Yorum için çok teşekkür ederim.
    Selam ve saygılar.

    YanıtlaSil
  6. Maalesef çok üzgünüz ACEMİDEMİRCİ arkadaşım. Çok üzgünüz biz böyle üzgünken şehitlerimizin ailelerinin üzüntüsünün büyüklüğünü düşünemiyorum bile. Allah onlara sabır versin, dayanma gücü versin.
    Teşekkür ediyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Deepçim nereye göç edeceğiz? Bizi kimse kabul etmez. Göç etmekten ziyade kalıp mücadele etmek zorundayız. Bizim başka ülkemiz yok ki..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Rabbim selametler versin ülkemize.. Bizlerde salim ve daha sakin olmalıyız.. Bir birimizi sevmeyi unuttuk, umarım millet olarak hatırlarız değerlerimizi...

    Başımız sağolsun :(

    YanıtlaSil
  9. Amin Nursalkımı son olur inşaallah diyoruz. Birbirimizi sevmeyi bir ve beraber olmayı hatırlamalıyız canım.

    Teşekkürleri sevgilerimle..

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...