9 Şubat 2018 Cuma

ANKARA KİTAP FUARI/ İMZA GÜNÜ


16 Şubat 2018 Cuma günü 12. Ankara Kitap Fuarı kapsamında, ATO CONGRESIUM Asma kat C-3 Başkent Edebiyatı Derneği standında Bakış Acısı ve Düş Batımı isimli kitaplarımı imzalayacağım.
Ankara'da bulunan ve müsait olan tüm blog dostlarımı, kitap severleri imza günüme bekliyorum. İmza günü saat 10:00 da başlıyor akşam saat 20:00 da sona eriyor. Son dönemlerde Bakış Acısı kitabımın yeni çıkmış olması, onun tanıtım  organizasyonları ve kitap fuarı gibi nedenlerden dolayı  bloğumu ve siz değerli dostlarımı ihmal ettiğimin farkındayım. Bu durumu fırsat bilip arzu eden blog dostlarımı Ankara'da görmek ve tanışmak beni son derece mutlu eder.

İmza Günü bahane tanışmak ve sohbet etmek şahane...

Sağlıcakla, mutlu kalın.

Hanife Mert

6 yorum:

  1. Canım, bloğumda ve facebook sayfamda yazdığım üzere çok üzüntülü günler geçiriyorum, umarım daha kötüye gitmez çünkü gelmeyi çok istiyorum. İnşallah iyi şeyler olur ve gelebilirim. Tebrik ediyorum şimdiden:)
    Bücürük'le öptük:)

    YanıtlaSil
  2. Orada olup sizinle tanışmak isterdim. Kaleminiz daim olsun.:)

    YanıtlaSil
  3. İmza günün bol katılımlı olsun inşallah canım, yeni kitabın da hayırlı, uğurlu olsun. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  4. Müjdeciğim ben seni biliyorum. Seninle görüşmeyi ben de çok isterim. Ancak moralinin bozuk olduğunu biliyorum canım benim. Kendini zorlama, müsait olabilirsen gel. Değilse kızım Ankara'da olduğu için arada gidip geliyorum. O zaman görüşürüz. Sevgilerimle öpüyorum bücürüğümle seni. :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim Ebemkuşağı, ben de sizi görmeyi tanımayı çok isterim. İnşaallah kısmet olur. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Ece Hanım. Sizin de kitabınız tekrar hayırlı bol okurlu olsun. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...