14 Ağustos 2012 Salı

Kadir Geceniz Mübarek Olsun..



Allah’ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle. (Allahümme inneke afüvvün kerîmün, tuhibbül afve fa’fü anni) Tirmizî, Daavât 84.
 Kadir Gecesi, Kadir Sûresi'nde de ifade edildiği üzere, "Kur'an'ın indirildiği; bin aydan daha hayırlı olan; Rab'lerinin izniyle Ruh ve meleklerin her türlü iş için indiği; tan yeri ağarıncaya kadar esenlik, huzur ve güven kaynağı olan" (Kadir, 97/1-5) bir gecedir.  
Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz
Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve gönül zenginliği istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lutfeyle .
Ey rabbimiz ; Aşk ile yanmayanlar öleceğin sanmayanlar sözlerini dile getiren kulların arasında yüreğimi ve yüreklerimizi dualarla süslemeni ümit ediyoruz... Ölümün bakiliği gökyüzüne ulaştığı an ki! O an Sen hep varolacaksın, Af kapında dizilirken sonsuz merhametinden bizleri de gül kokularıyla sevindir...
Amin...

 Mübarek Kadir Gecemizin  hayır ve bereketle yaşanmasını Ülkemize ve bütün İslam alemine  huzur , barış, sevgi - kardeşlik getirmesini  ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

 
Hanife MERT

12 yorum:

  1. amin canım,seninde bu mübarek gecen kabul olsun,dua ile...

    YanıtlaSil
  2. kadir gecemiz mübarek olsun canım...
    dualarımızın kabul olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ediyorum Reyhancığım..Ara ara da olsa seni sayfamda görmek mutlu ediyor beni..Kadir gecesi sana ve ailene hayır, bereket, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum..sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Amin G.şirinem. senin de kadir gecen hayırlara, berekete, güzelliklere vesile olsun, senin de duaların kabul olur inşaallah..Sağ ol.

    YanıtlaSil
  5. Aminnnn....senin de Kadir gecen kutlu olsun canım..sevgiler, öptük..

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ediyorum Müjdeciğim.kadir gecesinin sana ve sevdiklerinle birlikte hayır bereket, huzur ve sağlığa vesile olmasını diliyorum.. Öpüyorum seni ve bücürüğü..

    YanıtlaSil
  7. Amin...Kadir Gecemiz mübarek olsun yarenim .... Rabbim bu gecenin rahmetini hepimize esenlik eylesin dilerim .....

    YanıtlaSil
  8. Canım, senin de kadir gecen kutlu olsun.
    Allah hepimizi affetsin, korusun, amin.

    YanıtlaSil
  9. Amin, naliya teşekkür ediyorum sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Amin, Nurtenciğim. Teşekkürler sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ediyorum, bir kase lezzet.. Sizin de bayramını hayırlara vesile olsun inşaallah..

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...