9 Haziran 2014 Pazartesi

Bayrağıma Uzanan Eller Kırılsın!



Bayrak bir Millet için NAMUSTUR, ONURDUR, ŞEREFTİR, ÖZGÜRLÜKTÜR...  Kısaca her şeydir. Canlar verilir asla yere düşürülmesine, gönderinden indirilmesine izin verilmez. Şanlı Bayrağımız hiç bu günkü kadar mahzun olmamıştı. Soysuzların elinde oyuncak olmamıştı. Bu kadar tavizin sonu budur. Çözüm ayağına Milleti çözmeye, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye çalışan bir hükümet... Diyarbakır Lice olaylarını protesto eden pkk terörist  Hava Kuvvetleri Komutanlığında ki Bayrağımızı indirecek kadar cesareti gücü kendinde bulabilmiştir. Tarihte böyle bir girişimide bulunanlar bedelini canları ile ödemiştir. Şimdi değişen ne ki? Sus pus seyirci olunuyor.

Bayrağıma uzanan hain eller
Birer birer kırılsın
Ona yan gözle bakan
Bütün gözler kör olsun!!!
l4 Ağustos 1996 tarihinde Magosa sınır kapısında protesto eden daha sonrasında ise Kıbrıs Cumhuriyeti'nin etkin olduğu topraklardan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) topraklarına geçerek sınırda asılı olan Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan Rum. Olayın devamında Türk askerinin "Dur" emrini ve göndere tırmanırken yanından geçen uyarı ateşini dinlemeyip eylemine devam etmesi ve akabinde bayrağı indirmek üzere iken boynundan vurularak öldürülmesiyle son bulmuştur. O günden bu güne ne değişti? Bu soysuzu gören bir Türk olmadı mı acaba?



''Bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Kimseyi zorla Büyük Millet Meclisi'ne davet etmedim. Herkes kararında özgürdür. Ben, kutsal davaya inanmış bir insan olarak hiçbir yere gitmemeye karar verdim. Hepiniz gidebilirsiniz! Asker Mustafa Kemal olarak ben; mavzerimi elime alır, fişekleri göğsüme dizerim. Bir elime de bayrağımı alır, Elmadağ'a çıkarım. Orada tek kurşunum kalana kadar vatanı savunurum. Kurşunlarım bitince değersiz vücudumu bayrağıma sarar; temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna ant içtim!'' MUSTAFA KEMAL ATATÜRK


Acaba bizim canlarımız çok mu değerli ki, tepkisiziz, utanıyorum Atam!!!

Bayrağımızı gönderinden indirme cesareti gösteren pkklı soysuza ona sessiz kalan hükümete, TSK ya ve sessiz kalanlara yazıklar olsun, lanet olsun. Onlara inat birleşelim birlikte hareket edelim evlerimizi profillerimizi bayrakla donatalım.   



Hanife MERT


3 yorum:

  1. Hanife'ciğim ağzına sağlık görüyorsun halimizi ne chp, ne mhp laf salatasından başka şey yapmıyorlar, bloguna aktardığın Atatürk'ün söylediklerini yapmalarının vakti geldi artık. Geldi de geçiyor. Açılım, çözüm, süreç, akiller diye diye bunlar TSK nın şerefini de yerle bir ettiler, bayrağımızı da çiğnettiler. Lanet olsun TSK kendini fesh etsin artık. Allah cezalarını versin buna sessiz kalanların. Bir de utanmadan açıklama yapmışlar serinkanlı davrandık diye..

    Sevgilerimle öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Yazıklar olsun lanet olsun Allah hepsini kahretsin. Şu hale bak. Geldiğimiz duruma bak. İki paralık olduk. Hiç mi vatan sevgisi yok bu insanlarda. İnsan bu kadar mı duyarsız ilgisiz olur..:( Teşekkür ediyorum Müjdeciğim ben de öptüm canım.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sevgili Hanife, Hiç kimse bayrağı ayaklar altına alınırken sessiz kalmaz. Ben hükümetin de sessiz kalmadığını düşünüyorum. Ve sürekli birilerinin bişeyleri kaşıyıp kanatmaya çalışması ile üstü örtülü sorunlar çözülmez. Her türlü sorunu ve çözümü konuşabilmeliyiz. Ben genellikle siyasi yorum yapmam. Herkes farklı düşünme özgürlüğüne sahipken onun fikrini değiştirmeye çalışmak bana düşmez, nihayetinde politikacı değilim. Bu sebeple herkes kendi kararını vermişse benim yapacağım şey kendi hinterlandımda vatanımı sevmek korumak. Tıpkı herkes kendi evinin önünü süpürürse, kendi ailesine doğru davranışı öğretirse temiz ve doğru yönde yol alan insanlar oluruz. Evet şiddetle kınıyorum Bayrak indireni, davamı savunuyorum diye olay çıkarıp bayrak yakanı, o bayrak yakanı eleştirmek yerine şu şu hareketin savunucusuydu diye savunanı. Hiçbir düşünce, hiçbir taraf olma BAYRAĞIMIZA en ufak saygısızlığı gerektirmez. Umarım kendi çapımda ne demek istediğimi bitaraf gibi değil nataraf gibi anlatabilmişimdir.
    Selam ve sevgilerimle..

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...