24 Kasım 2012 Cumartesi

Öğretmenlerimiz Gününüz Kutlu Olsun.


Sevgi emek ister, emek ise mücadeleden yılmayan koskoca  bir yürek .. Yüreği sevgi dolu  öğretmenlerimiz,bıkmadan usanmadan verdiğiniz emeğin  karşılığı bir günle sınırlanamaz. 

Bu gün hepimiz için özel bir gündür.Çünkü hepimiz şu anki bulunduğumuz  konumumuzu, emeğini inkar edemeyeceğimiz   eli öpülesi  öğretmenlerimize borçluyuz.  Onların hakkını ödemek çok kolay olmasa gerek.Şartlarının çok ağır,sorunlarının çok fazla, olmasına rağmen asla  mücadeleden vazgeçmeyen öğretmenlerimizi sevgi ve saygı ile yad ediyorum.
Geleceğimizin güvencesi  yavrularımızı da  aynı hassasiyet ve özveri ile  yetiştirmeye çalışan vefakar ve cefakar öğretmenlerimize,  sevgi saygı ve anlayış çerçevesinde  icra ettiği mesleğin ne kadar değerli kutsal ve  onurlu bir meslek olduğunu hissettirebilmeliyiz.
Bu öğretmenler gününün,  geçerli  bir sebebe dayandırmadan, bizim sosyal ve toplumsal yapımıza uygun olup olmadığı göz önüne alınmadan,her fırsatta  değiştirilerek,yap boz tahtasına döndürülen Milli Eğitim Sisteminin  gözden geçirilmesi çocuklarımız ve öğretmenlerimize yaraşır hale getirilmesine,  eğitimin çağdaşlaşması ve bilimsel olarak geliştirilmesi yolunda yeni adımların atılmasına ve öğretmenlerimizin hak ettiği değere kavuşturulmasına  vesile olması dileğimle, başta  başöğretmenimiz M. Kemal Atatürk olmak üzere  onun izinden giden tüm öğretmenlerimizin,  öğretmenler günü kutlu olsun
Hanife Mert

6 yorum:

  1. öğretmenlik mesleğini ahlaki olarak ilke edinmiş tüm herkesin bu günü ve geriye kalan 364 günü kutlu ve mutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. öğretmenler günü kutlu olsun...
    sevgili kayınvalidem ve kayınpederimde öğretmen emeklisi :))

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel yazı için teşekkürler Hanife Hanım...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler nursalkımım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun, g.şirinem. Ayrıca kayın validenin ve kayın pederinin de öğretmenler günü kutlu olsun. sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  6. Ben teşekkür ediyorum Hüseyin Hocam.. Daha önce kutladım ama bu vesileyle tekrar kutlamış olayım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...
    selam ve saygılar.

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...